GET IN GREAT SHAPE IN JUST 2X20 MINUTES A WEEK

EMS - harjoittelunkerran aikana aktivoidaan samanaikaisesti yli 300 lihasta. Harjoitukset ovat yksillölisiä, jolloin voidaan keskittyä asiakkaan halumaan kehon alueeseen.

Erinomaisia tuloksia vain 2 x 20 minuuttia viikossa

EMS - Treeni

  • EMS - harjoittelu pohjautuu sähköiseen lihasstimulointiin ja sen kysyntä on viime aikoina kasvanut räjähdysmäisesti. EMS - treeni tapahtuu sähköimpullseja lähettävän ja elektroiden varustetun puvun ollessa päällä. Treenipuvun sisäänrakennetut elektrodit ovat suorassa yhteydessä vartaloon mistä ne tehokkaasti stimuloivat lihaksia. Sähköinen stimulaatio vaikuttaa myös syviin lihaksiin. 

  • Lihasten sidekudosten verenkierto paranee, mikä voi myös tehdä ihostasi entistä kimmoisamman ja kiinteämmän. EMS - harjoittelupuvut ovat ergonomisesti muotoiltuja ja niiden käyttö on mukavaa. 

  • EMS - harjoittelunkerran aikana aktivoidaan samanaikaisesti yli 300 lihasta. Harjoitukset ovat yksilöllisiä, jolloin voidaan keskittyä asiakkaan haluamaan kehon alueeseen.

  • EMS - treeni on tehokas treenimuoto joka myös kiinteyttää lihaksia, vähentää nestekertymiä ja piristää verenkiertoa kehossa. EMS - harjoittelulla on myös nuorentavia ja aineenvaihduntaa kiihdyttäviä vaikutuksia. 

  • 2 x 20 minuutin mittaiset treenikerrat viikossa riittävät vähentämään rasvaa ja selluliittiä näkyvästi ja tuottamaan tuloksia.

  • Monivaikutteisen harjoittelun lisäksi EMS sähköimpulssitreeni sopii myös kuntoutukseen ja sen käyttö terveysalalla on kokenut kasvun.

Kenelle EMS-treeni?

- Selluliittiä

- Ylipaino - Stressiä

- Haluat kiinteytystä ja kasvattaa lihasta

- Roikkuva iho

- Selkä ja lihaskipuja

- Tarvitset kuntoutusta

Erinomaisia tuloksia vain 2x20 minuutilla viikossa

- yksi treenikerta kestää vain 20 min

- EMS-treeni 20 min antaa samat tulokset kuin 180 min kuntosaliharjoittelua

- Treenivarusteet saat meiltä

- Henkilökohtainen personal trainer

Miksi EMS-treeni?

- Säästät rahaa

- Säästät aikaa

- Tehokkaat harjoitukset

- Paremmat tulokset

- Parantaa selkä- ja lihaskipuja

Xbody-treeniin valmistautuminen

1. Treenipaikalle saavutaan viimeistään 10 minuuttia ennen oman harjoituksen alkua. Jos tulet myöhässä on valmentajalla oikeus perua harjoitus, eikä harjoitusmaksua palauteta. 

2. Harjoitusaikaa tulee peruuttaa viimeistään 12 tuntia ennen sovittua aikaa. Myöhemmin peruutetusta harjoitusajasta peritään harjoitusmaksu.

3. Muista nesteytys ennen ja jälkeen treeniin.

4. Pääateriasta 3-4 tuntia taukoa ennen treeniä. Kevyen välipalan voi nauttia 60 minuuttia ennen harjoitusta.

5. Treenin jälkeen palautus välipala tai tunnin sisällä kunnon ateria.